سفارش تبلیغ
صبا ویژن

حسبان نخستین روزنامه گردشگری ایران ویژه نامه شهر جدید پردیس

صفحه خانگی پارسی یار درباره

امر به معروف و نهی از منکر در جامعه کم‏رنگ شده است

امام جمعه فیروزکوه:

امر به معروف و نهی از منکر در جامعه کم‏رنگ شده است

خبرگزاری فارس: امام جمعه فیروزکوه گفت: درس بزرگ عاشورا امر به معروف و نهی از منکر بود که این مسئله در جامعه ما کم‏رنگ شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران، حجت‏‏الاسلام عبدالعلی استیری ظهر امروز در همایش احیای فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به قیام امام حسین (ع) اظهار کرد: در رابطه با امام حسین (ع) مطالب فراوان و کتاب‏های متعددی وجود دارد.
وی ادامه داد: زمانی که امام حسین (ع) در قنداق بودند، پیامبر (ص) قنداق ایشان را در آغوش می‏گیرند و با گریه بین دو چشم این امام همام را می‏بوسند که پیامبر (ص) با هیچ شخصی چنین رفتاری را نداشتند.
امام جمعه فیروزکوه تصریح کرد: هنوز امام حسین (ع) در دوران کودکی بودند که پیامبر (ص) خبر شهادت را به ایشان دادند.  
استیری تاکید کرد: این موارد نشان می‏دهد که امام حسین (ع) شخص ویژه‏ای بودند که باید دین، اسلام و قرآن را حفظ می‏کردند.
وی ادامه داد: شیعیان و مسلمانان باید مجالس امام حسین (ع) را هرچه باشکوه‏تر برگزار کنند تا پیام امام حسین (ع) را فرا بگیرند.
امام جمعه فیروزکوه افزود: در آن زمان مردم کوفه 12 هزار نامه با مهر و امضای بزرگان طایفه برای امام حسین (ع) نوشتند و ایشان را به کوفه دعوت کردند اما زمانی که امام حسین (ع) به کوفه آمدند تنها تعداد معدودی ایشان را همراهی کردند.
استیری گفت: بعد از رحلت پیامبر (ص) ارزش‏های اسلامی روزبه
روز کم‏رنگ‏تر شد و امام حسین (ع) برای احیای فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر قیام کردند. 
وی با بیان اینکه اگر عده‏ای در مقابل معصیت و گناه سکوت کنند، مسئولند، ادامه داد: امام حسین (ع) نمی‏توانست در مقابل این همه انحرافات سکوت کند.
امام جمعه فیروزکوه تصریح کرد: درس بزرگ عاشورا امر به معروف و نهی از منکر است که این مسئله در جامعه ما کم‏رنگ شده است.
استیری افزود: به ویژه در بین خواص جامعه و افراد تاثیرگذار بین مردم که به راحتی از کنار معصیت می‏گذرند و نسبت به آن بی‏تفاوت شده‏اند.
وی تاکید کرد: اما امام حسین (ع) نمی‏توانست گناه و معصیت را تحمل کند و آیات صریح قرآن نیز می‏گوید امتی که امر به معروف و نهی از منکر کنند، بهترین امت هستند.
امام جمعه فیروزکوه ادامه داد: خداوند آمران به معروف و
ناهیان از منکر را از برترین و بهترین امت‏ها دانسته است.
استیری افزود: امر به معروف و نهی از منکر از ایمان به خداوند مقدم شده است و اگر در هر جامعه‏ای امر به معروف و نهی از منکر انجام شود ریشه‏های ایمان محکم خواهد شد.
وی تاکید کرد: اگر بیعت و نامه‏های کوفیان هم نبود، امام حسین (ع) به خاطر امر به معروف و نهی از منکر قیام می‏کردند.
امام جمعه فیروزکوه افزود: باید به پیام‏های عاشورا توجه کرده و نباید طوری عزاداری کنیم که پیام واقعی عاشورا به فراموشی سپرده شود.
استیری گفت: انسان از آن روزی که به سن تکلیف می‏رسد باید تمام اعمال عبادی خود را در نظر بگیرد و آنها را به خوبی انجام دهد.
وی تصریح کرد: امام علی (ع) می‏فرمایند اگر تمام کارهای خوبی که انجام می‏دهید و تمام عبادات را در یک طرف قرار دهید امر به معروف و نهی از منکر در طرف دیگر قرار دارد که متاسفانه خیلی از ما از آن غافل هستیم.
امام جمعه فیروزکوه با اشاره به علل برتری امر به معروف و نهی از منکر گفت: در روایات آمده که اگر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تعطیل شود دیگر واجبات هم تعطیل می
شود.
استیری افزود: اگر به قیام امام حسین (ع) بنگریم، می‏بینیم که هدف بزرگ این قیام امر به معروف و نهی از منکر بوده است.
وی بیان کرد: تمام عبادات به نوعی ثمره شخصی دارند و عباداتی همچون نماز و روزه اثراتش به خود شخص بر می‏گردد اما اثرات امر به معروف و نهی از منکر برای جامعه است و به همین علت دارای اهمیت خاص و ویژه‏ای است.
امام جمعه فیروزکوه اظهار کرد: برای انجام هر یک از واجبات مانند نماز و روزه زمان خاصی در نظر گرفته شده اما امر به معروف و نهی از منکر شرایط خاصی ندارد و هر زمانی که انسان معصیتی را دید باید به این امر الهی عمل کند.
استیری خاطرنشان کرد: مراسم عزاداری امام حسین (ع) بهترین فرصت برای احیای فرضیه امر به معروف و نهی از منکر است.