هدفمندی یارانه مثبت و بیثباتی مدیریت از نقاط منفی دولت احمدینژاد
خبرگزاری فارس: مدیر مسئول روزنامه جوان گفت: سفرهای استانی، هدفمند کردن یارانهها و اصلاح ساختارهای اقتصادی بهعنوان نقاط مثبت و نداشتن ثبات مدیریتی، ورود به حاشیه جریان انحرافی و تحقق نیافتن چشمانداز 20ساله از نقاط منفی دولت احمدینژاد است.

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، سید نظامالدین موسوی سهشنبه شب در جمع خبرنگاران در بوشهر اظهار داشت: معتقدم که جریان انحرافی رخنه کرده در دولت صرفاً از جنس جن و رمالی نیست هرچند که این جریان دوست دارد که چنین جنبههایی در سطح افکار عمومی گسترش یابد.
وی افزود: عمده تفکر این جریان انحرافی دارای کارکردهای مؤثر در حوزه اقتصادی سیاسی و اندیشه است که در دوره اول ریاست جمهوری احمدینژاد نیز وجود داشت، اما به دلیل وجود آدمهایی موجه در بدنه دولت این جریان نتوانست قدرت بزرگی بهدست آورد و احمدینژاد نیز از آنها حمایت نکرد.
مدیر مسئول روزنامه جوان اضافه کرد: در دولت دهم که قدرت اصلی این جریان بر دوش مشایی بود در دولت متمرکز شد و با قرارگیری ایشان در حوزه دولت عملاً احمدینژاد نیز تحت تاثیر این جریان انحرافی قرار گرفت.
موسوی در ارتباط با علت حمایت احمدینژاد از این طیف انحرافی گفت: تحلیلهایی مانند سحر و جادو کردن احمدینژاد و یا وابستگی خانوادگی ایشان به مشایی به عنوان اصلیترین سرشاخه جریان انحرافی در فرع این جریان قرار گرفته و معتقدم که دلیل حمایت احمدینژاد از این طیف به سوءاستفاده از اعتماد به نفس رئیس جمهوری، لجبازی ایشان و درک جدیدی از سیاست و مدیریت با ادبیات جهانی کردن ایران بدون توجه به پشتوانه مذهبی کشور و تنها با استدلال ایرانی بودن با تئوریهای مشایی بوده است.
وی در ارتباط با اینکه چرا بعضیها رغبت به جریان انحرافی و واکاوی تفکرات آنها به خرج نمیدهند عنوان کرد: پرداختن به جریان انحرافی مثل جراحی مغز است که ظریف و دشوار است که در درون آن اصولگرایی وجود دارد که این جریان انحرافی را قبول ندارند، اما به دلایلی فقط در خفا از آن صحبت میکنند و به سادگی نمیتوان آن را تحلیل کرد.
این مسئول اضافه کرد: این جریان با سپر قرار دادن احمدینژاد به دنبال یکسان سازی و یکدست سازی دولت به صورت تدریجی است و برنامه ریزیهای وسیعی برای در اختیار گرفتن وزارتخانهها و آدمهای بیطرف برای مطرح شدن در انتخابات آتی مجلس و ریاست جمهوری دارد.
* روزنامه جوان به انتخابات مجلس توجه دارد
موسوی در ارتباط با توجه روزنامه جوان به انتخابات آتی مجلس عنوان کرد: انتخابات مجلس یک مقطع حساس و پدیدهای قابل توجه در حوزه رسانه است که روزنامه جوان به عنوان یکی از مصادیق گفتمان به آن توجه میکند.
وی ابراز داشت: این گفتمان به دنبال مطالبات مردم و مصالح کشور است و در آن بر ویژگیهایی مانند مردم گرایی کاندیداتورها، دفاع از نظام و ولایت فقیه، خواستههای مردم و توجه به منافع ملی به جای منافع حزبی در روزنامه متمرکز میشود.
مدیر مسئول روزنامه جوان در ارتباط با موفقیت یا ناکارآمدی دولتهای نهم و دهم در حوزه اقتصاد به عنوان محوریترین شعارهای این دولتها یادآور شد: این انتظار غلط است که تمام نابهسامانیهای قبل و بعد از انقلاب مانند اقتصاد متکی به نفت، توزیع نامناسب یارانهها، دولتی بودن اقتصاد، توجه نکردن به بخش خصوصی فقط در یک دوره هشت ساله این دو دولت اخیر حل شود، هرچند که گامهای خوبی نیز در این راستا برداشته شده است.
وی افزود: رفتن از مرکز به حاشیه در تصمیم سازیهای سفرهای استانی، هدفمند کردن یارانهها و اصلاح ساختارهای اقتصادی به عنوان نقاط مثبت و نداشتن ثبات مدیریتی، ورود به حاشیه جریان انحرافی، اختلافات آماری و تحقق نیافتن چشمانداز 20ساله نظام با رشد حداکثری چهار درصد به جای هشت درصد رشد پیشبینی شده در این سند از جمله نقاط منفی این دو دولت است.
* جریان انحرافی تلاشهای دولت را بههم زد
موسوی اضافه کرد: دولت نهم و دهم با شعارهای انقلابی و رویکرد ولایت مداری توانست ملت را با خود همراه کند و در سیاست خارجی احمدینژاد به عنوان مدافع ملتهای محروم و نترس شهره جهانی پیدا کرد، اما جریان انحرافی همهچیز را یک دفعه به هم زد.
مدیر مسئول روزنامه جوان متذکر شد: در اوج بیداری اسلامی جهان اسلام تحت گفتمانی که احمدینژاد در منطقه ساخته بود دیپلماسی غلط ایران که تحت تاثیر این جریان انحرافی بود با دعوت از شاه اردن و یمن محبوبیت منطقهای احمدینژاد را زیر سوال برد.
وی افزود: جریان انحرافی در برنامههای انتخاباتی آینده مجلس و ریاست جمهوری به دنبال 13 میلیون رأیی است که موسوی در انتخابات دهم ریاست جمهوری کسب کرد در حالی که این یک پارادوکس سیاسی است که بتوان در انتخابات همه اقشار مختلف جامعه را یکدست کرد.
این مسئول گفت: در انتخابات دور دهم ریاست جمهوری چهار دسته که شامل یک بخش10 تا 12 میلیونی از اصولگرایان ارزشی دارای خاستگاه ایدئولوژیک، یک بخش از شهرهای کوچک و روستاها، یک بخش از نخبگان و یک بخش از طبقه مرفه شرکت کردند که دو بخش اول به احمدینژاد و دو بخش دوم به موسوی رای دادند که جریان انحرافی بهدنبال رای موسوی و اقشار واقعشده در بخش خاکستری جامعه است.
* جریان انحرافی ریشههای دولت را نشانه رفته است
مدیر مسئول روزنامه جوان تصریح کرد: جریان انحرافی مانند یک تومور سرطانی ریشههای دولت را نشانه گرفته به گونهای که کل دولت را میخواهد آلوده کند.
وی تصریح کرد: البته ورود به انتخابات برای این جریان فینفسه بد نیست، اما ایراد از آنجا سرچشمه میگیرد که این جریان انحرافی با توسل به اموال عمومی و حرکت نفاقگونه با خرج کردن پولهای بیت المال بهدنبال فتح مجلس و دولت آینده است.
این مسئول ابراز داشت: جریانهای مشابه در دولتهای قبلی توسط کارگزاران هاشمی و مشارکت خاتمی نیز وجود داشته و این جریان انحرافی نیز در سپر حمایتی دولت قرار دارد که به نفع احمدینژاد نیست هرچند که ایشان این را باور ندارد.
مدیر مسئول روزنامه جوان بیان داشت: مقدمه انتخابات ریاست جمهوری آینده انتخابات مجلس شورای اسلامی است که معتقدم جریان انحرافی با اصولگرایان به تفاهم نمیرسند.
وی تصریح کرد: در انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی به نظر میرسد که سایر جریانهای اصولگرایی با یک ائتلاف در شهرهای بزرگ لیست مشترک ارائه کنند، اما در شهرستانهای کوچک رقابتی سالم همراه با مشارکت اصولگرایان بهوجود میآید.
* رسانههای مجازی بوشهر پویا عمل میکنند
موسوی در ارتباط با مطبوعات و سایتهای مجازی استان بوشهر اذعان داشت: بخشهایی از این نشریات و سایتهای مجازی را در فضای وب میبینم که نشان دهنده تاثیرگذاری و پیگیری امور داخلی استان و ملی است که با توجه به رویکرد تمرکزگرایی رسانه شاهد هستیم که در استان بوشهر بدون حمایت های اقتصادی و سیاسی این نشریات و سایتها مجزا و پویا عمل میکنند.