به گزارش خبرنگار مهر در دماوند، نورمحمد فردی شامگاه سه شنبه در آخرین نشست صمیمی مسئولان شهرستان دماوند که با حضور نماینده مردم دماوند و فیروزکوه، بخشدار مرکزی دماوند، اعضای شورای این بخش، دیگر مسئولان محلی و جمعی از مردم در سالن عقیق برگزار شد طی سخنانی خاطرنشان کرد: شهرستان دماوند سرزمین دارالمومنینی است که مردم آن در طول تاریخ وفاداری خود به ائمه معصومین(ع) و ولایت فقیه را نشان داده اند.
این مسئول با اشاره به ظرفیتهای بالقوه شهرستان دماوند اظهار داشت: نزدیکی به پایتخت، عبور دو شریان اصلی منتهی به نواحی شمالی کشور، آب و هوایی مطبوع، قطب تولید میوه، مردمانی نجیب، محیطی امن، قابلیتهای فرهنگی و داشته های تاریخی از جمله ظرفیتهای بارز شهرستان دماوند محسوب می شود که باید با مدیریت آنها موجبات رشد و توسعه این دیار را فراهم آورد.
وی خواستار تشکیل شورای توسعه شهرستان دماوند شد و افزود: یکی از روشهای تسریع در روند رو به رشد شهرستان دماوند تشکیل گروهی تحت عنوان "شورای توسعه شهرستان دماوند" با حضور نخبگان، دانشمندان، شخصیتهای سیاسی، قهرمانان ورزشی و دیگر چهره های تاثیرگذار این دیار است.
فردی ادامه داد: می توان در قالب این مجمع هر از چند گاه چهره های تاثیرگذار شهرستان دماوند در زمینه های مختلف را گردهم آورد و درخصوص اتخاذ تمهیداتی پیرامون رشد و توسعه این شهرستان به بحث، بررسی و اعمال نظرات کارشناسی پرداخت.
فرماندار شهرستان دماوند با گلایه از ضعف زیرساختهای گردشگری این شهرستان عنوان کرد: شهرستان دماوند دارای بیش از 177 اثر تاریخی ثبت شده است اما متاسفانه زیرساختهای گردشگری این شهرستان متناسب با سابقه تاریخی و قابلیتهای توریسمی آن نیست.
شهرستان دماوند با مساحتی حدود ??? هزار هکتار در محدوده شهرستانهای فیروزکوه، آمل، ورامین، گرمسار و تهران قرار دارد که متوسط ارتفاع آن از سطح دریا حدود دو هزار متر است و بر طبق نتایج سرشماری سال ????مرکز ملی آمار ایران تعداد 27 هزار و 418 خانوار شامل 96 هزار و 860 نفر در این شهرستان سکونت دارند.